CERCAVILA I MATINAL INFANTIL, EL PROPER 19 DE SETEMBRE!

festamajorpnEl dissabte 19 de setembre, i emmarcats dins les Festes de Poblenou, trindran lloc el Cercavila i les Matinals Infantils, que comptaran amb la participació de la Colla Infantil Gegants de Poblenou, i les Ampes de les escoles Acàcies, Fluvià, Pere IV, Arenal de Llevant i C.E. Montseny.
L’hora de trobada, les 10h. A les 10.30h sortirem tots plegats de Can Saladrigues i recorrerem diferents carrers del barri per tornar al mateix punt d’inici. La festa s’acabarà a les 13.30h.
Els Atabalats animaran la festa amb els seus Tabals!
Us animem a participar-hi, serà molt divertit!
Aprofitem també per fer una crida a tots aquells pares i mares que voluntàriament vulguin ajudar-nos a organitzar aquest esdeveniment festiu. Com més siguem, millor sortirà tot plegat! Si esteu interessats en donar-nos un cop de mà, escriviu-nos a arenalampa@gmail.com.
Bones Festes Majors!!!
 
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria