NECESSITEM VOLUNTARIS PER LA BIBLIOTECA

biblio1En els darrers anys la comissió biblioteca de l’AMPA manté el servei de préstec de llibres a la biblioteca de l’escola. Aquest curs l’Arenal de Llevant enceta un nou projecte de tallers intercicles que ha representa un canvi en l’organització dels espais i els horaris de les tasques de biblioteca.
Necessitem pares i mares que pugueu reservar-vos un dia de cada setmana la franja compresa entre 9 i 10 h o entre 10 i 11h  del matí per atendre el servei de préstec dels nens dels cursos de primer cicle de primària. Necessitem també pares i mares voluntaris que puguin ser a la biblioteca a partir de les 16:30. Les tasques que faran a les tardes són les següents: folrar llibres, endreçar prestatges, entrar a l’ordinador les dades de sortida i en
trada de cada llibre en préstec, etc.

Apunta-t’hi!
Si vols participar, contacta’ns a: arenalampa@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria