XERRADA A L'ARENAL: EDUCAR LA SEXUALITAT I L'AFECTIVITAT

ESCOLA DE PARES I MARES  L’ARENAL DE LLEVANT

Educar la sexualitat i l’afectivitat

A càrrec de Noemí Elvira Marin (Psicòloga i Antropòloga)

 

Dijous 22 d’octubre de 2015, a les 21h

Contingut: La sexualitat és una dimensió humana que tenim des de que naixem que es manifesta i desenvolupa al llarg de tota la nostra vida. Des de la infància cal potenciar el caràcter positiu d’aquesta dimensió humana, perquè totes les persones tenim la necessitat de tenir contacte i construir vincles afectius saludables. En aquest sentit, doncs, les famílies constitueixen un referent educatiu imprescindible en aquesta tasca.

A través de metodologies participatives plantejarem i reflexionarem al llarg de dues sessions de treball què és l’educació sexual i com les persones adultes podem afavorir el desenvolupament integral dels nostres fills i filles en aquest àmbit de la vida.

Lloc: Escola Arenal de Llevant  C. Bac de Roda 33

Cal confirmació (mínim 10 persones) a:  graciaruiz01@gmail.com

Organitza:  Escola de pares i mares  de l’AMPA L´Arenal de Llevant i  Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears

Us hi esperem!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria