ASSEMBLEA DE SOCIS I SÒCIES DE L’AMPA DE L’ARENAL DE LLEVANT

Benvolgudes famílies,
Us convoquem a l’Assemblea de socis i sòcies de l’Ampa que tindrà lloc el proper dimarts 17 de novembre a les 17.30h al menjador de l’escola.
Us recordem que hi haurà servei d’acollida gratuïta pels socis (de 17.30h fins que s’acabi la reunió).
L’Ampa és l’Associació de mares i pares d’alumnes i s’encarrega de gestionar les hores no lectives que els nens passen a l’escola, així com de canalitzar les iniciatives i interessos de les famílies de l’escola. És una entitat sense ànim de lucre i està formada per les famílies sòcies, que col·laboren de manera desinteressada, aportant idees, propostes, inquietuds i demandes.
L’assemblea anual és el moment on ens trobem totes les famílies sòcies per a intercanviar opinions, aprovar els comptes i els projectes i renovar els càrrecs de la Junta. Les diferents Comissions que formen l’Ampa explicaran la feina que han dut a terme i els projectes de futur.
Els càrrecs de la Junta que cal renovar són:

  • Presidenta
  • Vicepresidenta
  • Tresorera
  • Secretaria
  • i vocals de diferents comissions

A més, i en especial, en aquesta assemblea es tractaran tres punts molt importants:

  • la reforma del pati
  • instituts al barri
  • participació de les famílies

Tots els socis i sòcies tenim dret a veu i vot. Per votar cal assistir presencialment a l’Assemblea.
Si encara no sou socis, podeu omplir un dels papers d’inscripció que trobareu al vestíbul de l’escola i deixar-lo a la bústia de l’Ampa. Per a qualsevol dubte o consulta, ens podeu trobar al correu electrònic: arenalampa@gmail.com o al SAS (Servei d’Atenció al Soci: dilluns i dimecres, de 16:30 a 17:30 h i divendres de 9 a 10 h.).
Gràcies per la vostra atenció.
Us esperem a tots/es dimarts vinent!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria