REGALA SOMRIURES, COMPRA LA SAMARRETA SOLIDÀRIA

Samarreta (1)El proper 19 de desembre totes les AMPES de Poblenou ens tornem a unir per seguir ajudant als refugiats de Síria. En aquesta ocasió, i de la mà de PALLASSOS SENSE FRONTERES, celebrarem una trobada popular a Can Felipa pels nens i nenes refugiats. Emmarcada dins la iniciativa EL RIURE CONTRA EL DOLOR DE LA GUERRA, l’acció servirà per recaptar fons per col.laborar en un projecte d’aquesta ONG als camps de refugiats a Macedònia, Sèrbia i Croàcia.
A banda de l’actuació de Cirquet Confetti i d’altres activitats, tallers i actuacions que es duran a terme i que us detallarem més endavant, hem dissenyat una fantàstica samarreta solidària perquè ens ajudeu a fer possible aquest somni: dur somriures a qui més els necessiten. La samarreta té un preu de 10 € i podeu adquirir-la en les talles següents:

ADULT NEN/A
S M L XL XXL XXXL 1/2 3/4 5/6 7/8 9/10 11/12
48/69 cm 50/71 cm 54/73 cm 58/75 cm 62/77 cm 66/79 cm 26/41cm 32/45 cm 35/49 cm 38/53 cm  42/57 cm  46/61 cm

 
Tothom qui estigui interessat, que escrigui un correu a SamarretaArenal@gmail.com especificant el vostre nom, el nombre de samarretes i les talles. Les samarretes s’entregaran abans de l’acte del dia 19.  Animeu-vos, anem tots a la festa solidària amb la samarreta posada!
Teniu temps per demanar-la fins el dijous 3 de desembre.
Una samarreta, mil somriures!!!
Milers de gràcies!
Comissió de Solidaritat i Fem Barri
P.D. En el següent link podreu trobar més informació de la gran tasca que està fent aquesta ONG en un camp de refugiats: http://youtu.be/lvnkw0JkhX8

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria