GRÀCIES PER FORMAR PART DE LA CUA MÉS DOLÇA

Xocolatada 2015 - agraïmentsEl passat divendres, es va dur a terme a l’escola una xocolatada solidària, una de les múltiples iniciatives i accions populars per recaptar fons per La Marató de TV3. Aquest any, la marató destina la seva recaptació a l’estudi de la diabetis i l’obesitat, malalties que afecten 1 de cada 4 persones.

La cua més dolça va ser possible gràcies a la participació i col·laboració de tots vosaltres, així com també de la Comissió de Menjador. Una cua que ha permès recollir un total de 490 euros que aniran íntegrament a fer créixer el marcador global de donacions de la Marató. 

Des de la Comissió de Cooperació i Solidaritat us fem arribar el nostre més sincer agraïment. I us deixem un petit tast fotogràfic de la jornada.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria