AGRAÏMENTS DE LES AMPES DE POBLENOU I PALLASSOS SENSE FRONTERES

IMG_20151219_122914Benvolgudes famílies,
Moltes gràcies a tots aquells i aquelles que vàreu tornar a demostrar la vostra solidaritat amb els altres!!!
L’acció solidària amb Pallassos Sense Fronteres per ajudar a les persones que han hagut de marxar de Síria i refugiar-se en altres països ha estat un èxit!!! Ens havíem plantejat recaptar prou diners perquè un pallasso pogués anar 15 dies a la zona dels Balcans… Doncs gairebé hem aconseguit el doble: 2.387€, així que segurament aportarem 2 pallassos! (ja us anirem informant…).
Agrair especialment la seva col·laboració a: El Districte de Sant Martí, per deixar-nos la tarima, les taules i cadires, i l’equip de so; el Petit Poblenou, per organitzar uns tallers de manualitats molt divertits; les batucades de les escoles Pere IV, les Acàcies i l’Institut Quatre Cantons per fer-nos vibrar durant una bona estona; el Cirquet Confetti, per fer-nos passar una estona entranyable, sobretot als més petits; i l’escola de música Esclat, per donar-nos el millor final de festa.
Moltíssimes gràcies, famílies, per la vostra participació!
Comissió d’AMPA’s de Poblenou

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria