QUI CANTA, ELS SEUS MALS ESPANTA

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que l’AMPA i la Direcció han aprovat recentment el projecte d’engegar una coral a l’escola.
Una coral és una bonica manera de fer i entendre la música. Una bona possibilitat per cohesionar un grup de pares (i mestres) i un projecte pioner dins de l’escola, que li aportaria un gran valor afegit. Un projecte musical que compte amb la vessant humana i social, pròpia de la música coral.
La directora de la coral serà la Laia Jornet: una persona amb una sòlida i extensa formació musical, i darrerament coneguda per la participació com a directora del Cor Cantabile, semifinalista de la segona edició del programa Oh Happy Day de TV3.
S’aprendran els temes per repetició, amb el suport d’una partitura, sobretot per recordar les lletres; per tant no cal tenir coneixements teòrics de música, ni tampoc tenir una bona veu.
S’ha pensat en una coral mixta, de pares i mares, que es trobarien a l’escola els dimarts de 20:00-21:30. El preu màxim de l’activitat seria de 10€/mes.
Si ets dels qui canta sota la dutxa, dels qui sempre ha volgut i mai no ha gosat, dels qui sempre ha gosat però no tingut la oportunitat, dels qui creu en la música i té ganes de passar una bona estona envia un correu reservant la teva plaça a: arenal.sas@gmail.com

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria