GRÀCIES A VOSALTRES, EL NOU PATI VA PRENENT FORMA!

Estem contents, molt contentes. Dissabte passat, molts pares i mares de l’escola van començar a fer realitat el somni dels nostres fills: fer un pati acolorit i agradable, verd, divers, acollidor…, un pati de tothom i per tothom on, de mica en mica, es van fent tangibles les idees i propostes en les quals els nens i nenes de l’escola van treballar durant tot un curs.
Volem agrair la il·lusió i l’esforç que vàreu dipositar dissabte, pintant els jocs a terra, construint l’autobús, la caseta i el rocòdrom, fent créixer el jardí vertical, posant color als pneumàtics, embellint de plantes les reixes… Moltes mans van engegar aquesta nova fase de consecució i construcció d’aquest espai tan important de la nostra escola. Encara queda feina per fer, però la maquinària ja s’ha posat en marxa.
Moltes gràcies, voluntaris i voluntàries!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria