GIMCANA CAMÍ ESCOLAR, APUNTA-T'HI!

Cartell Gimcana-01Benvolgudes famílies,
El proper dissabte 12 de març, des de l’espai de les AMPES del Camí Escolar – Espai Amic del Poblenou, hem preparat una gimcana perquè els nens i nenes de les diferents escoles del barri el puguin descobrir, “escombrant” tota la zona 26, des de Selva de Mar fins a la Vila Olímpica.
La gimcana consisteix en, al llarg del matí del dissabte 12 (de les 10:30h a les 12:30h), trobar com a mínim 5 de les botigues que participen en el Camí Escolar. Estan integrades les botigues associades al programa Camí Escolar de les diferents escoles participants i està dirigida a nens i nenes des de 3r fins a 6è, fent grups de 5 participants (flexible) amb un adult responsable per cada grup. L’adult deixarà que ells i elles dirigeixin el camí però els acompanyarà a una certa distància. Si també hi ha germans/es més petits que volen participar, evidentment ho poden fer sota la responsabilitat de l’adult acompanyant.
Tot plegat acabarà amb un pica-pica i alguna altra sorpresa a la plaça de Can Felipa a les 12:30h per als i les participants. Les instruccions més concretes de com es desenvoluparà tot el procés s’enviaran més detalladament a les famílies participants (mapa, objectius, full d’autorització, etc.). En breu us remetrem també el cartell informatiu.
Les famílies interessades en participar heu d’omplir la butlleta que adjuntem  amb l’autorització per poder participar en l’activitat. També trobareu butlletes impreses per poder omplir-les a Secretaria de l’AMPA (Marta Jara). L’últim dia per entregar l’autorització és el dilluns 7 de març.
Cada grup estarà supervisat des de la distància per un adult. Animem als pares que vulguin participar de l’activitat a apuntar-se per fer aquest seguiment.
Animeu-vos a passar un matí de descoberta del barri!
Comissió Fem Barri – AMPA L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria