CARTA DE LA PRESIDENTA

Benvolgudes famílies sòcies,
a l’Assemblea de Socis i Sòcies de l’Ampa celebrada el passat mes de novembre vaig optar per romandre un curs més com a presidenta d’aquesta entitat davant la manca de candidats/es per al relleu; amb l’esperança de que amb una mica més de temps sortiria algú altre que voldria assumir aquest càrrec.
Passats aquests mesos, i malgrat que el curs no ha finalitzat encara, presento aquí, en la forma d’aquesta carta, la meva renúncia a seguir exercint la presidència. Renúncia que es farà efectiva a partir de la propera Assemblea Extraordinària. Discrepàncies dins la Junta però, sobretot, esgotament personal, m’han portat a prendre aquesta decisió.
Confio plenament en que ara sí que trobarem candidat/a al càrrec. Al cap i a la fi, som més de 350 famílies a l’escola i a tots/es ens interessa tenir un Ampa potent que funcioni. Sobre les espatlles de l’Ampa descansen qüestions tan cabdals com la gestió del menjador o de les extraescolars, entre d’altres.
Per altra banda, la participació activa dins de l’Ampa resulta molt enriquidor a molts nivells. Si volem que el dia de demà  els nostres fills siguin adults implicats amb el seu entorn als qui no els importi sacrificar part del seu temps lliure per aconseguir que la comunitat funcioni millor, no hi ha manera més efectiva que predicar amb l’exemple. Per això, us convido un cop més a unir-vos a la marea Ampa: hi ha molta feina a fer i a molts nivells. Segur que hi ha un espai per a tothom que s’ho estigui plantejant!
També a nivell personal pot ésser molt gratificant. L’Ampa et permet relacionar-te amb gent afí d’altres cursos amb qui d’altra manera no hauries coincidit mai. Jo puc afirmar que n’he tret moltes amistats de la meva  participació a l’Ampa i un gran nombre d’elles tindran una continuïtat en el temps que anirà més enllà de la vida escolar dels nostres fills.
Aprofito l’avinentesa per aplaudir la tasca dels qui han treballat i segueixen treballant-hi, especialment dels presidents que m’han precedit (el Julià, el Rupert, l’Anna i, especialment, la Laura, amb la que he pogut treballar colze amb colze en nombroses ocasions); dels membres de les meves anteriors juntes (la Isabel Custodio, el Pedro Ralda, el Joan Serrat, la Montse González, la Maria Jesús Ezquerro, l’Emilià Ayllón, la Gemma Pérez, la Raquel Arribas, la Laura Mencía, la Maribel Villanueva, la Carme Comas, la Silvia Riera, la Noemí Franco i la Cristina López – que també cessa ara…); de persones que sense estar a la Junta han estat de gran ajuda en el meu periple com són la Marta Jara, l’Asensi Carricondo, el Paco Cascón, la Lídia Tovar, la Conxita Ferrer o la Marta Mas; i dels membres de l’actual Junta, que compten amb tot el meu suport.
Així mateix, vull agrair la bona predisposició que he trobat sempre en l’escola, amb el seu equip directiu al capdavant  – Eulàlia, Toni i Cesca -, per a tractar qualsevol tema que ens preocupava com a famílies i la seva màxima col·laboració en tants i tants temes. Gràcies també a molts pares i mares que, afortunada de mi,  no han estat pocs, m’han expressat el seu recolzament envers la tasca feta durant aquests anys i, sens dubte, l’han fet més fàcil.
A partir d’aquí, el calendari que hem dissenyat des de l’actual Junta és el següent: des de la publicació d’aquesta carta i fins al dia 1 d’abril, les persones interessades en presentar la seva candidatura a la presidència de l’Ampa, haurien d’enviar un correu a arenalampa@gmail.com on també donarem resposta a tots els seus dubtes i inquietuds. Des d’aquella data i fins al dimarts 12 d’abril, data en que celebrarem Assemblea Extraordinària per a escollir nou president/a, els hi ajudarem a fer-se ressò del seu projecte per a l’Ampa.
Moltes gràcies a tots i totes!
Irene

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria