CONCERTEA, MÉS QUE UN CONCERT SOLIDARI

El proper diumenge 22 de maig es celebra el Concert Coral de Primavera 2016, el CONCERTEA, un concert solidari a benefici de l’Associació Aprenem!! (Associació per la Inclusió de Persones amb Autisme).
El concert es celebrarà a la Parroquia de “Sta. Joaquina Vedruna” –  Pares Carmelites, l’entrada és pel carrer La Gleva, 25 (prop de la Pl.Molina) a les 13.00h.
El concert esta en mans de la “Polifònica d’Urgell” i la “Coral Nostra Senyora de les Escolàpies”, un concert molt variat, divers i atractiu de música coral del Reanixement, popular, musicals i Gòspel amb acompanyament de piano i 2 solistes de la mateixa coral Polifònica (Marta Sans i Rosa Andrés).
L’entrada al concert és lliure però hi ha la possibilitat de fer una aportació voluntària.
image

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria