FESTES DE MAIG DEL POBLENOU

cartelll-festes-de-maig-2016-1Cercavila de la Imatgeria Festiva de les Escoles

Bon dia famílies!
Des de la comissió de Belluga’t ens ha arriba el document amb l’ordre i les indicacions de la Cercavila de la imatgeria festiva de les escoles, en el marc de les Festes de Maig del Poblenou, i que adjuntem. Les nostres bèsties ens esperen el divendres 20 de maig a les 18 hores a la Rambla del Poblenou amb carrer Ramon Turró.
Durant el recorregut del Cercavila, els ATABALATS, el grup de percussió de pares i mares de l’escola, així com els nens i nenes que fan l’extraescolar de percussió, ens tocaran el seu repertori de cançons batucaires. Serà el moment de fer lluir els capgrossos de l’escola, que enguany han restaurat de manera espectacular les famílies de PRIMER! Moltes gràcies, sou unes artistes!
La Comissió per les Festes de Maig de la Coordinadora d’Entitats del Poblenou, constituïda per la desaparició de la Federació d’Associacions per les Festes de Maig del Poblenou: FEM MAIG, ha preparat un programa de més de 40 activitats organitzades per una vintena d’entitats i/o col·lectius del(s) barri(s) del Poblenou que us animem seguir al següent enllaç web: http://www.femmaig.cat/
Bones i participatives festes!
IMG-20160506-WA0006

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria