ESPECTACULAR SORTIDA DELS CAPGROSSOS DE L'ARENAL

Divendres passat, a Festes de Maig de Poblenou, els capgrossos de l’escola van sortir a ballar pels carrers del barri, al ritme de la batucada dels Atabalats, el grup de percussió de pares, mares, nens i nenes de l’Arenal.
Des de l’AMPA, volem agrair a totes les famílies de 1r que van deixar a punt els capgrossos (repintant-los, arreglant les tires de roba, encoixinant-los…), als nens i nenes que els van dur i els van fer voltar, als percussionistes que van animar la festa i a la resta de participants que van fer més grossa i espectacular aquesta tarda entranyable.
Aprofitem l’avinentesa per deixar-vos en aquest espai algunes fotografies del Cercavila.
Moltes gràcies!!!
AMPA de L’Arenal de Llevant

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria