EXTRAESCOLARS: VALORS I ÈXITS

Volem felicitar als nostres jugadors de tercer i quart de l’equip de Handbol de Poblenou-Arenal de Llevant que han estat campions de Barcelona. I no només en la competició sinó també en els semàfors de valors  en què es té en compte el comportament dels jugadors, als tècnics i al públic. Així que doble premi.
També volem  felicitar a la categoria pre-benjamí de bàsquet que han quedat segons i han guanyat el Premi “Compte fins a tres” de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest premi es reconeixen projectes, entitats, centres docents, equips, personal tècnic i tutors/res de joc que destaquen per la seva esportivitat i pel seu treball de promoció de l’esport en edat escolar i sempre d’acord amb els valors educatius. Aquest premi és lliurarà el dia 8 d’aquest mes a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison.
Així, doncs felicitats a tots!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria