AQUEST DIVENDRES, FESTA DE FINAL DE CURS AL PATI DE L'ESCOLA!

banderolaBenvolgudes famílies,

Us recordem que aquest proper divendres, 17 de juny, a partir de les 17.30h, celebrarem tots plegats el final de curs amb una gran festa al pati de l’escola.

Hi haurà diferents inflables, taller de maquillatge, música… i tocaran ELS ATABALATS, el nostre grup de percussió!!! Després farem un sopar de carmanyola, on cadascú s’haurà de portar el seu menjar, amenitzat amb més música per a totes les edats fins el tancament de festa.

Volem recordar-vos també, que qui vulgui quedar-se a sopar haurà de presentar el tiquet corresponent que al llarg de la setmana passada podíeu treure a Secretaria. El tiquet dóna dret a una cadira per cada adult i la beguda que prèviament hagueu seleccionat. Els nens faran el sopar de forma més informal amb els seus amics a les grades del pati i disposaran de refrescos que disposarem a totes les taules.

S’apropa el gran dia.

Us hi esperem!!

AMPA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria