BON INICI DE CURS

La Junta de l’AMPA us desitja un bon inici de curs a totes les famílies de l’escola però molt especialment a les que arriben noves aquest any de la mà dels nens i nenes de P3.  Benvinguts a casa vostra!
A mode informatiu us recordem dues reunions importants:

  1. El proper dijous dia 15 a les 17 hores, l’escola organitza una reunió plenària on s’explicaran alguns canvis metodològics i pedagògics que s’implementaran ja aquest curs. Durant la reunió hi haurà un servei gratuit d’acollida. Si en voleu fer ús, envieu un correu electrònic a arenalsas@gmail.com o ompliu un ful d’avís abans de dimecres a les 17 hores
  1. El proper dijous dia 15 a les 19 hores, tindrem la primera reunió de la Junta de l’AMPA. Com anem fent des de l’any passat, aquestes juntes són obertes a tots els socis.

Al llarg dels propers dies trobareu actualitzada l’agenda del blog amb totes les dates rellevants que hi ha a la circular d’inici de curs, i el menú de menjador d’aquest mes de Setembre.
Gràcies i endavant!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria