AQUEST DISSABTE, CERCAVILA DE LA FESTA MAJOR!

cartell-festa-major-poblenou-2016-1001x1024Benvolgudes famílies,

El proper dissabte, 17 de setembre, trindrà lloc el Cercavila de la Festa Major de Poblenou, que comptarà amb la participació de les Ampes de les escoles Acàcies, Fluvià, Pere IV, Arenal de Llevant, C.E. Montseny, Sant Martí, Provençals, EMB L’Aliança, Llacuna i 4 Cantons.

Els capgrossos de l’escola sortiran a animar la festa i a dansar en el ball final a Can Saladrigues. També hi participaran els Atabalats, el grup de percussió de l’Arenal. A les 11.30h es farà la plantada a Can Saladrigas, des d’on sortirem a les 12h tots plegats per recórrer diferents carrers del barri. La festa conclourà en el punt d’inici.

Us animem a participar-hi, serà molt divertit! Com més siguem, millor sortirà tot plegat!

Aprofitem l’avinentesa per recordar a tots els pares i mares de 1r que enguany són els encarregats de fer sortir els capgrossos en les diferents activitats del barri.  Ja tenim nens i nenes voluntaris per a dur-los, així com dos pares i mares per obrir i tancar la comitiva. Moltes gràcies a tots per la vostra bona disposició.
Bones Festes Majors!!!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria