CURSA DE LA DONA 2016

Amigues, companyes, filles, mares, mestres,
Un any més un proposem participar a l’esdeveniment esportiu femení més rellevant d’Europa, la Cursa de la dona.
Aquesta edició tindrà lloc el diumenge 6 de novembre. Es tracta d’un recorregut de 7,8 km que té la sortida a l’Avinguda Maria Cristina (Fonts de Montjuic) i arribada a l’avinguda Rius i Taulet. Hi podran participar totes les dones de més de 12 anys, que estiguin correctament inscrites.
Per tercer any, us convidem a què ens unim, a què fem pinya i participem conjuntament en aquesta cursa, al costat de les mestres de l’escola. Un cop més, comptem amb la subvenció de l’IBE (Institut Barcelona Esports). Gràcies a aquesta, l’escola disposa de 100 inscripcions gratuïtes (inclou samarreta, dorsal i xip). Enguany es donarà prioritat a les famílies de l’escola (per això us demanem que ens indiqueu a quin curs va el vostre fill/a), i els dorsals s’atorgaran per estricte ordre d’inscripció. El període d’inscripcions finalitza el dia 9 d’Octubre. A partir de llavors les inscripcions s’obriran a familiars i amigues que no siguin arenalines, i fins a completar dorsals.
Heu de saber que paral·lelament a la cursa, s’organitzen entrenaments gratuïts per preparar-la, als quals hi podeu assistir. Estaran dirigits per quatre entrenadores professionals i es faran grups en funció del nivell. Aquests, seran el 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25, 27 d’octubre, i el 3 de novembre. L’horari serà sempre el mateix: de 20:00 a 21:00h i es faran al Parc de la Ciutadella, sent el punt de trobada la Plaça Prim. Us facilitem el link per si voleu tenir més informació: http://www.carreradelamujer.com/barcelona/articulo/barcelona-entrenamientos
Per altra banda, com sabeu, es tracta d’una activitat esportiva que té un component solidari, doncs els diners que es recullen amb les inscripcions es destinen a la Asociación Española de Lucha contra el Cáncer. És per això que, de forma paral·lela, farem la nostra pròpia recollida de donatius per a que tothom qui ho desitgi pugui participar-hi  – corri o no la cursa. Desarem una guardiola al vestíbul de l’escola.
Per a apuntar-vos, només cal que ompliu amb les vostres dades el formulari que trobareu al final d’aquesta entrada al blog.
Properament us informarem de la manera de recollir la vostra samarreta i dorsal…

Inscrits fins ara: [cfdb-count form=”JetPack Contact Form 8191″]
– Inscripcions tancades –

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria