CALENDARI DE LES REUNIONS DE JUNTA

reunionsBenvolgudes famílies,
Com molts de vosaltres ja sabreu, les reunions que mensualment fem a l’escola els membres de la Junta (és a dir, els vocals de cadascuna de les 12 comissions de l’AMPA, així com la Presidenta, els dos Vicepresidents, la Secretària i la Tresorera) són obertes a tots els socis i sòcies. Tot i que pocs dies després de fer la reunió publiquem al blog el resum, us convidem a participar-hi sempre que vulgueu. Recordeu que, segons estatuts, a les Juntes teniu dret a paraula però no a vot.
Per tal que organitzeu agendes, enguany hem definit per avançat els dies que celebrarem aquestes Juntes.

Ens trobarem sempre a les 19h, al menjador de l’escola. La durada aproximada d’aquestes reunions varia entre una hora i mitja i dues. Si hi hagués qualsevol canvi de data, us ho faríem saber a través d’aquest mateix canal. El calendari, doncs, de les reunions, és el següent:
  • Dimarts, 25 d’octubre
  • Dijous, 24 de novembre
  • Dimarts, 20 de desembre
  • Dijous, 26 de gener
  • Dimarts, 21 de febrer
  • Dijous, 23 de març
  • Dimarts, 25 d’abril
  • Dijous, 25 de maig
  • Dimarts, 20 de juny
 Fins ben aviat!
L’AMPA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria