MERCAT SOLIDARI DE SEGONA MA I GASTRONÒMIC DE L'ARENAL DE LLEVANT

mercatLes comissions d´Escola Inclusiva i Solidaritat us conviden a un nou Mercat Solidari de Segona Mà i Gastronòmic, que es celebrarà diumenge 13 de novembre de 2016, a partir de les 10:30h al pati de l’escola.

Vine a celebrar i gaudir d’una nova festa solidària, aquest any també inclusiva, perquè a més de passar una molt bona estona amb totes les activitats que hem preparat, ajudarem les associacions de malalties que pateixen nens i nenes de l’escola i que participin en el mercat, ja que els diners que es recullin es repartiran entre les associacions que vulguin fer visible aquesta situació.

Al Mercat Solidari trobareu un munt d’activitats:

  • Venda d’articles al Mercat de 2ª mà. Per això, us animem que feu una donació solidària al mercat per què es pugui vendre a un preu simbòlic. Els articles no venuts es donaran a la Fundació Glorr que els destinarà als nens més desfavorits.

Donació d´articles: entre el 2 i 11 de novembre, ens podeu portar al vestíbul de l’escola (hi ha un carro habilitat a tal efecte) objectes de tot tipus (roba, joguines, material esportiu, dvd, llibres, patins i patinets, jocs de consoles…). Recordeu que els objectes han d’estar en BON ESTAT ja que l’objectiu és vendre’ls a una altra família.

  • Tallers Solidaris. Al preu simbòlic d’1€/taller, els nens i nenes podran participar de diferents tallers pensats per divertir i conscienciar: Contacontes Inclusiu, Slàlom de cadires de rodes i Pintura amb el cap (Associació Catalana de la Paràlisi Cerebral), Jocs de Cucanya (San Filippo Síndrome), Globoflexia (Associació Aprenem), Manualitats amb Fusta (la Blu), pintacares, Zumba (A Lo Cubano), taller de Skate (no t´oblidis de portar-ne el teu) i Manualitats (Escola de Vida),), Manualitats amb Vidre (famílies de 3er, ens demanen que porteu petits recipients de vidre i material de decoració), …i molts més! També hi haurà una posada a punt de bicicletes (Bike in bed) per 2 €, així que porta la teva bicicleta.
  • Menjars Solidaris. Porteu el vostre plat o postres perquè els puguem vendre a un preu simbòlic.
  • Entrepans a la brasa. Queda’t a fer un dinar informal amb els nostres famosos “choripanes” i menjars solidaris.
  • Rifa Benèfica

Tot això amenitzat amb el grup de percussió Atabalats Arenal i exhibició de rap.

Vols col-laborar fent un taller? Si teniu qualsevol habilitat, et convidem a fer un taller, que servirà per ajudar a recaptar. Envia un correu a solidaritatarenal@gmail.com i digna’ns quin taller t’agradaria dur a terme, si és de temática inclusiva molt millor.

Vols participar al Mercat sent voluntari/a? Envieu-nos un correu a  solidaritatarenal@gmail.com  i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Moltes gràcies per la vosta col·laboració.

Us hi esperem!!!

Comissió de Cooperació i Solidaritat i Comissió Escola Inclusiva

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria