JO VOTO, TU VOTES, ELLS ES PRESENTEN. CONSELL ESCOLAR 2016

Ens hem reunit  amb els tres candidats a incorporar-se al Consell Escolar de l’escola i els hem fet dues preguntes:
 
1. Quina és la vostra motivació per presentar-vos com a membres del Consell Escolar del centre?
2. Teniu alguna proposta de mesura o iniciativa que ens vulgueu explicar?
Llegiu-los i feu ús del vostre vot. Les votacions seran el proper dia 1 de Desembre al vestíbul de l’escola. El recompte de vots serà a partir de les 18:35, i les hores per votar seran:
De 8:30 a 09:30h
De 12:15 a 12:45h
De 14:45:15:15h
De de 16:15 a 18:35h
 
Marc Roigé
img-20161127-wa0004
1. La motivació que em porta a presentar-me com a representant dels pares al consell escolar és bàsicament seguir participant d’alguna manera en la vida de l’escola del Jan, ja sigui donant un cop de mà en les activitats que podem participar els pares o traslladant les opinions dels pares a l’òrgan de decisió de l’escola.
2. Més que una proposta o iniciativa concreta, crec que la nostra feina s’ha de basar en transmetre les inquietuds o reflexions dels pares al consell escolar. Per això agraeixo la oportunitat que des de l’AMPA ens oferiu per tal de donar-nos a conèixer i animo a tots els pares que tinguin alguna inquietud o reflexió respecte al funcionament de l’escola que ens ho facin saber per tal de fer-la arribar si s’escau al consell escolar.
 
 
 
 
Laura Martínez
laura
1. La meva principal motivació és participar de la vida escolar. Després d’alguns anys vinculada a l’activitat de l’AMPA, després de descansar un parell d’ anys del ritme intens que això implicava. He trobat que participar en el Consell Escolar era una bona manera de tornar.
2. De moment propostes concretes, cap. Primer vull conèixer les inquietuds de les famílies. Sí que intentaré treballar per tal que la veu de les famílies s’ escolti al Consell Escolar.
 
 
 
 
Susana Prado
susana
1.- Porto set anys a l’escola i des del primer moment em vaig implicar activament en diferents tasques, tant com a delegada de curs com a l’AMPA, per tal d’ajudar a la comunitat educativa en allò que calgués. Tot i que mai havia descartat presentar-me per al Consell Escolar, no havia trobat el moment per fer-ho perquè estava fent altres tasques dins de l’AMPA, que també necessitaven de gent implicada. Finalitzada aquesta etapa, crec que ara puc fer feina dins el Consell Escolar.
2.- Al Consell Escolar intentaré vetllar i treballar perquè el projecte educatiu que tenim es pugui desenvolupar de la manera més eficaç possible. A més a més, m’agradaria ajudar a l’escola a agilitzar l’execució de la darrera fase del projecte pati que és la que comporta més feina i la més reclamada per les famílies; concretament, hem d’aconseguir quan abans millor les ombres al pati que tant necessiten el nostres fills.
 
 
 
Per a més informació de les funcions del Consell Escolar: http://ensenyament.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/consells-escolars-centres/
Comissió de Comunicació

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria