TORNEM A PINTAR DE GROC ELS DIMECRES: TOTS AMB LA SAMARRETA SOS EDUCACIÓ

Samarreta groga
Benvolgudes famílies,
L’educació pública continua en perill. Les retallades segueixen afectant la qualitat de l’educació dels nostres fills i filles i cal que seguim fent pinya per fer-hi front. Així, doncs, pel 2017 ens hem proposat reactivar la campanya DIMECRES GROCS que va engegar-se fa uns anys i que consisteix a dur posada a l’escola la samarreta SOS Ensenyament Públic de qualitat (o, en el seu defecte, qualsevol samarreta de color groc) tots els dimecres del curs escolar. Moltes escoles estan adherides a aquesta campanya: com més siguem, més visibilitat donarem a les protestes contra les polítiques de retallades en l’àmbit educatiu.
Per tots aquells que vulguin una samarreta (per ells o pels seus fills o filles), podeu demanar-nos-la a comandes@ampalarenaldellevant.cat, especificant en el correu la talla i el nombre de samarretes que vulgueu de cada talla. Les samarretes tenen un preu de 3 euros (Talles INFANTIL) i 5 euros (Talles ADULT). Les talles disponibles són les següents:
ADULTS:

  • Talla S
  • Talla M
  • Talla L
  • Talla XL
  • Talla XXL

INFANTIL:

  • Talla 3-4
  • Talla 5-6
  • Talla 7-8
  • Talla 9-10
  • Talla 11-12

Teniu temps fins al 24 de gener. Un cop finalitzat el termini, procedirem a fer la comanda i repartirem les samarretes el mateix dia que s’entreguin les disfresses de carnestoltes. 
Animeu-vos! Tot/es de groc els dimecres!
Tot/es contra les retallades! 
Salut i força,
Comissió Escola en Lluita i Comissió Institut
 
 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria