DONACIÓ URGENT DE ROBA D'ABRIC

urgentpostitLes baixes temperatures han arribat i amb elles la necessitat d’abric d’aquelles persones més desfavorides. El Menjador Gregal, situat a la Rambla Prim 76, amb el que normalment col·laborem, ens han fet arribar un missatge urgent:

Necessiten urgentment roba d’abric: mantes, pantalons, jerseis, jaquetes, abrics, mitjons i sabates dels números del 41 al 45 (especialment d’home). Amb l’arribada del fred, les peticions d’aquest tipus d’articles s’han disparat.

Per això us demanem que si teniu roba i calçats que ja no utilitzeu o que podeu donar, porteu-lo l’abans possible al vestidor de l’escola. Tot i que necessiten sobretot roba i calçat d’home, també podeu portar de dona i bebès.

Si ho preferiu, també podeu dur la roba directament al Menjador Gregal (RAMBLA PRIM, 76; HORARI: de 9h A 14h) i a Rambla Prim, núm. 22 (HORARI: de 13h a 17h).

ÉS una petició urgent perquè el fred ja està aquí! Farem recollida diària fins el proper dimecres 25.

Moltes gràcies per la vostra solidaritat!

Comissió de Solidaritat i Cooperació

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria