GRAN CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS

RECOLLIDA ALIMENTS 2017 – CARTELL Dimarts vinent, 28 de febrer, iniciem una nova campanya de recollida solidària d’aliments. Com ja vam fer l’any passat, els aliments recollits aniran íntegrament al Menjador Solidari Gregal, situat a la Rambla Prim.

Pels que no el conegueu, el Menjador va ser creat per un grup de veïns amb inquietuds i voluntat, compromesos amb la causa solidària i els problemes del barri. Actualment, atén al voltant de 400 persones, tant famílies, adolescents com persones indigents amb l’objectiu d’ajudar-los amb una de les necessitats més bàsiques, com és l’alimentació.

El Menjador requereix principalment Llet, Galetes, Sucs, Tonyina i tot tipus de Llaunes, Patés i aliments i coses per a Nadons, com Llet en Pols, Farinetes, Bolquers i Cereals. Si us plau, no porteu pots de vidre.

Del dimarts 28 de febrer al divendres 10 de març, trobareu un Punt de Recollida al vestíbul de l’Escola on podreu portar i deixar els vostres aliments per ajudar a les famílies que més ho necessiten.

Estem convençuts que, gràcies a la vostra solidaritat, aquesta nova recollida serà tot un èxit!

Moltes gràcies!!!!

Comissió de Cooperació i Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria