ACTIVITATS PER EL DIA MUNDIAL DE CONSCIENCIACIÓ DE L'AUTISME

Bona tarda families!
Des de la comissió d’inclusiva compartim amb vosaltres informació sobre les activitats programades per aquest diumenge 2 d’Abril amb motiu del  Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, es tracta d’una gran festa on podreu escollir una gran varietat d’activitats!
Aquest any s’han ampliat els espais i, com en altres edicions, es tornen a unir i a solidaritzar un total de 17 espais!  Durant el matí  hi hauràn un munt d’activitats,  mantenint les clàssiques de cada any com la visita a diferents museus adaptant l’activitat, jocs sensorials a la platja, multiesports, visitar al Zoo, anar en vela….! Però també hem incorporat de noves!
Com sempre, hi ha unes activitats exclusives pels socis i sòcies Aprenem, i altres que estaràn obertes al públic en general.
Entreu a connectatalblau.org i feu un cop d’ull a tot el que hem preparat per aquest any, ja podeu comprar i reservar les entrades!

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria