MANIFESTACIÓ 7 DE MAIG DE 2017 per l'Educació Publica Poblenou

BONA  TARDA, FAMILIES,

Desde la Plataforma Per l’Educació Publica Poblenou  ens recomanen   i  passen  l’enllaç per apuntar-se a la CONCENTRACIO i MANIFESTACIÓ del 7 de MAIG a les 11 hores al C/ Antic de Valencia x C/ Espronceda. Òbviament es pot vindre sense haver-se apuntat, però ens   demanem que ens  apuntem per avançat, per poder planificar  l’assistència i que tot plegat sigui un èxit.

Així matéis ens  informem  que una vegada concentrades, abans de sortir de manifestació es muntará  allà mateix un Institut (una altra cosa que per ara tampoc sap fer el Consorci d’Educació) amb caixes de cartró que demanem que porteu de casa tots i totes i de pas, les famílies a casa passin tots plegats, una bona estona amb els infants guarnint-les.  

Aqui teniu l’enllaç per poder inscriure’s:  https://goo.gl/forms/HnIDkou7b2fVYu3B2

 salut¡¡¡¡¡

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria