ENCARA NO T’HAS INSCRIT AL PRIMER SAPIENS DE L’ARENAL DE LLEVANT?

ENCARA NO T’HAS INSCRIT AL PRIMER SAPIENS DE L’ARENAL DE LLEVANT? 

NO DUBTEU MÉS I VENIU A PARTICIPAR, SERÀ UNA NT INOLVIDABLE! 

QUÈ ÉS AIXÒ DEL SAPIENS? El Sapiens és un concurs solidari que es juga per equips. És un joc audiovisual on els equips han de contestar i superar unes 20 proves de temàtiques diferents (cultura general, memòria, música, alguna prova manual…). Tot acompanyat de música, riures, disfresses i bon rotllo. I el més important, deSolidaritat, ja que tota la recaptació anirà destinada a l’ONGProactiva Open Arms, que dedica els seus esforços a rescatar persones del mar, persones que fugen dels conflictes que fa anys assolen l’Orient i que troben en la fugida a Europa l’única manera de poder sobreviure. 

QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE’M? És molt senzill. Fes un equip (d’entre 5 i 8 persones adultes), busca un “nom de guerra”, envia un correu a sapiensthegame@gmail.com indicant el vostre nom i participants i prepareu-vos per viure una nit diferent! 

VULL PARTICIPAR PERÒ NO TINC PROU GENT PER FORMAR EQUIP No et preocupis, escriu un correu a arenal.sas@gmail.com i intentarem posar-te en contacte amb algú altre que estigui en la mateixa situació per formar un equip! 

VULL COL·LABORAR PERÒ NO PUC ANAR AQUELL DIA Cap problema! Hem preparat l’Equip 0 per recollir totes les aportacions d’aquells de vosaltres que voleu col·laborar però que no podeu venir a concursar. Només hauràs de deixar l’import de la teva aportació a la Secretaria de l’Escola (Marta Jara). 

A MÉS LA VOSTRA SOLIDARITAT TÉ PREMI!!! Perquè l’equip guanyador rebrà un bono-regal per gaudir d’una experiència ROOM ESCAPE en mysteryescape.es perquè continuïs jugant amb el teu equip! 

https://www.youtube.com/watch?v=jGJgQiRYHhs&feature=youtu.be 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria