DINNERS THAT MATTER: SOPARS QUE IMPORTEN

Des de la comissió d’inclusiva, us informem de l’iniciativa solidària Dinners That Matters – Sopars que importen – que té com objectiu donar suport a projectes socials i locals, com els de l’Associació Aprenem amb la qual treballem conjuntament per ajudar a lluitar pels drets de les persones amb autisme.

Els restaurants que participen mantindran els preus com un altre dia habitual, i donen el 25% de la facturació d’aquesta nit a seguir fent possible que moltes associacions  puguin fer realitat projectes per a la inclusió de les persones amb autisme.

Només cal triar el restaurant en el següent enllaç, reservar i gaudir de la nit!

Que aprofiti!

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

DINNERS THAT MATTER: SOPARS QUE IMPORTEN

Bona tarda famílies,
Des de la comissió d’inclusiva, us informem de l’iniciativa solidària Dinners That Matters – Sopars que importen – que té com objectiu donar suport a projectes socials i locals, com els de l’Associació Aprenem amb la qual treballem conjuntament per ajudar a lluitar pels drets de les persones amb autisme.
Els restaurants que participen mantindran els preus com un altre dia habitual, i donen el 25% de la facturació d’aquesta nit a seguir fent possible que moltes associacions  puguin fer realitat projectes per a la inclusió de les persones amb autisme.
Només cal triar el restaurant en el següent enllaç, reservar i gaudir de la nit!
Que aprofiti!
 

 Sense categoria