DINNERS THAT MATTER: SOPARS QUE IMPORTEN

Des de la comissió d’inclusiva, us informem de l’iniciativa solidària Dinners That Matters – Sopars que importen – que té com objectiu donar suport a projectes socials i locals, com els de l’Associació Aprenem amb la qual treballem conjuntament per ajudar a lluitar pels drets de les persones amb autisme.

Els restaurants que participen mantindran els preus com un altre dia habitual, i donen el 25% de la facturació d’aquesta nit a seguir fent possible que moltes associacions  puguin fer realitat projectes per a la inclusió de les persones amb autisme.

Només cal triar el restaurant en el següent enllaç, reservar i gaudir de la nit!

Que aprofiti!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

DINNERS THAT MATTER: SOPARS QUE IMPORTEN

Bona tarda famílies,
Des de la comissió d’inclusiva, us informem de l’iniciativa solidària Dinners That Matters – Sopars que importen – que té com objectiu donar suport a projectes socials i locals, com els de l’Associació Aprenem amb la qual treballem conjuntament per ajudar a lluitar pels drets de les persones amb autisme.
Els restaurants que participen mantindran els preus com un altre dia habitual, i donen el 25% de la facturació d’aquesta nit a seguir fent possible que moltes associacions  puguin fer realitat projectes per a la inclusió de les persones amb autisme.
Només cal triar el restaurant en el següent enllaç, reservar i gaudir de la nit!
Que aprofiti!
 

 Sense categoria