COMUNICAT CONJUNT DIRECCIÓ DE L'ESCOLA I JUNTA DE L'AMPA

Davant la situació que estem vivint aquests dies en relació al referèndum de l’1-O, i des del màxim respecte a la diversitat d’ideologies i posicionaments, la Junta de l’AMPA de l’escola L’Arenal de Llevant, conjuntament amb la direcció de l’escola, volem comunicar:

– La nostra disconformitat amb totes les accions que impedeixin el lliure exercici dels drets fonamentals, de lliure expressió i democràtics.
– Com escola i com a Junta condemnem les acciones repressives i coercitives que s’han succeït al llarg d’aquesta setmana a Catalunya i apel·lem al coneixement i la validació de la voluntat de la ciutadania.

– Ens adherim al sentiment i a la voluntat del comunicat emès per la FAPAC el passat dia 20 de setembre i reivindiquem que volem que els nostres infants i jovent creixin amb els valors de la democràcia, el diàleg, el respecte i la llibertat, lluny de qualsevol acció o actitud repressiva.

– Des del centre educatiu L’Arenal de Llevant es treballa per tal d’afavorir que els alumnes esdevinguin ciutadans lliures, crítics i compromesos amb el seu entorn, donant plena prioritat a la creació d’espais de diàleg i entesa. En aquesta línia donem el nostre recolzament més sincer a les acciones cíviques i pacífiques d’entitats i ciutadania que s’estan fent arreu del país.
Barcelona, 22 de setembre de 2017
Direcció de l’escola L’Arenal de LLevant i Junta de l’AMPA 

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria