GRÀCIES

Com a Junta de l’AMPA de l’escola L’Arenal de Llevant volem donar les gràcies a totes les famílies i veïns que han participat de les activitats organitzades al llarg del cap de setmana. Gràcies pel vostre compromís. Gràcies per la vostra determinació davant les amenaces i intimidacions que hem rebut. Gràcies pel vostre civisme, que ha estat clau pel bon funcionament de les darreres setanta-dues hores.
Ha estat un veritable orgull formar part de tots vosaltres, de tots els qui us heu mobilitzat per defensar els drets fonamentals de la nostra societat.
Els disset membres de la Junta, fem un pas endavant, i us donem el nostre més sentit aplaudiment.
Junta de l’AMPA de L’Arenal de Llevant
PS/ Aprofitem l’avinentesa per dir, un cop més que la Junta condemna i rebutja enèrgicament l’exercici de la violència per part dels cossos i forces de seguretat de l’Estat ahir durant la celebració de la jornada del Referèndum a Catalunya.

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria