ASSEMBLEA DE L'AMPA 2017.

Famílies,
Us informem que el proper dia 23 de novembre de 2017 a les 18:00 hores, tindrà lloc l’Assemblea ORDINÀRIA ANUAL de l’AFA (AMPA) del 2017 a la nostra escola.
L’ordre del dia atendrà als següents punts:
    1. Aprovació, si s’escau, de l’acta anterior i dels comptes del curs 2016-2017.
    2. Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost del curs 2017-2018.
    3. Situació actual de les vocalies: votació de canvis en les comissions i votació per la renovació de vocalies. 
    4. Votació de la destinació del  romanent existent. 
    5. Votació sobre la participació de la Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral a la Rua de Carnestoltes.
    6. Precs i preguntes
Us recordem que hi haurà servei d’acollida gratuïta pels socis (de 18.00 hores i fins que finalitzi la reunió). Cal avisar a través de correu electrònic a arenal.sas@gmail.com abans de dimecres 22 a les 12 hores.
L’AFA és l’Associació de Famílies d’Alumnes, i s’encarrega de gestionar les hores no lectives que els nens passen a l’escola, així com de canalitzar les iniciatives i interessos de les famílies de l’escola. És una entitat sense ànim de lucre i està formada per les famílies sòcies, que col.laboren de manera desinteressada, aportant idees, propostes, inquietuds i demandes. L’Assemblea anual és el  moment on ens trobem totes les famílies sòcies per a intercanviar opinions, aprovar els comptes i els projectes i renovar els càrrecs de la Junta. Les diferents Comissions que formen l’Afa explicaran la feina que han dut a terme i els projectes de futur. 

 Tots els socis i sòcies tenim dret de veu i per votar cal assistir presencialment a l’Assemblea. No es pot delegar el vot. 

És important que hi sigueu. Us esperem a tots/es dijous vinent!
Junta AFA Arenal de Llevant.
PD. Si encara no sou socis, podeu omplir un dels papers d’inscripció que trobareu al vestíbul de l’escola i deixar-lo a la bústia de l’Afa. Per qualsevol dubte o consulta, ens podeu trobar al correu electrònic: arenalampa@gmail.com o al SAS (Servei d’Atenció al Soci: dilluns i dimecres, de 16:30 a 17:30 h i divendres de 9 a 10 h.).

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria