JORNADA SOLIDÀRIA CONTRA LA LEUCÈMIA INFANTIL

Imparables contra la leucèmia

El proper diumenge 3 de desembre, a partir de les 10:30 h, us esperem a tots i totes a participar en un nou esdeveniment solidari que es celebrarà per primera vegada a l’escola i que estem preparant amb molta il·lusió i entusiasme: la Jornada Solidària contra la Leucèmia Infantil.

Totes les aportacions rebudes aniran cap a la Fundació Josep Carreras, entitat pionera en l’estudi i lluita d’aquesta malaltia que malauradament afecta molts nens i nenes.

La jornada incorpora una Donació de Sang i Medul·la, que durem a terme amb el suport del Banc de Sang, que serà el destinatari de totes les donacions rebudes. Recordeu que per fer la donació no podeu venir en dejú.

Per dinamitzar la jornada solidària tan especial us proposem un munt d’activitats:

  • Tallers Solidaris. Al preu simbòlic d’1€/taller, els nenes i les nenes podran participar en un munt de divertits tallers per a totes les edats: Lego-Robòtica (Tecnolegoris), Photocall nadalenc (Valentina Barreto), Jumping Clay, Iniciació Musical (Escola de Música Front Marítim), Hip-Hop (Chik), Eslàlom de cadira de rodes i Pintura amb el cap (Associació Catalana per a la Paràlisi Cerebral), Taller de Skate (Escola de Vida, no t’oblidis de portar-ne el teu!), Pintacares (Closques), Tallers de Galetes, Jocs cooperatius, Manualitats Nadalenques i Candeles (famílies de 3er).

També hi haurà una posada a punt de bicicletes (Bike to deliver) per només 3€, així que porta la teva bicicleta!

  • Venda de Joguines,  Llibres i Disfresses infantils de 2ª mà. Per això, us animem que feu una donació solidària perquè es pugui vendre a un preu simbòlic durant la jornada.

Per aquesta ocasió només s’acceptaran donacions de joguines, disfresses i llibres infantils, ja que seran els únics articles que posarem a la venda.

Podeu portar les vostres donacions entre el 27 de novembre i l’1 de desembre al vestíbul de l’escola (hi haurà un carro habilitat a tal efecte). Recordeu que els objectes han d’estar en bon estat, ja que l’objectiu és vendre’l a una altra família.

Si teniu a més a més, roba de nens i/o adult que ja no necessiteu i que encara estigui en bones condicions, podeu portar-la el mateix dia de la jornada perquè hi haurà una paradeta de Donació de Roba que farem arribar a la Fundació Glorr que els destina a les persones més desfavorides.

  • Mercat Gastronòmic Solidari. Hi haurà un autèntic ventall de menjars d’arreu del món: Tequeños  i Pastissos  veneçolans (TekeFactory i TitusTarta),  Empanades gallega, argentina i marroquina… tampoc faltaran els famosos “choripanes”. Porteu també vosaltres els vostres plats i postres perquè els puguem incorporar també en aquest mercat gastronòmic solidari!
  • Rifes Solidàries. Perquè a més us aneu amb algun regal, farem un munt de sortejos en els que podràs guanyar vals per a esmorzar (Bar Ideal i Estel de Mar forn degustació) i dinar (Tras-Paso), quadre (FCPC), joguines (Drim i Pedra Paper Tisora), llibres (la Petita), roba (Hanau), cistella de fruita (Cal Fruitós), d’embotits (Trinxant i Guinot), de productes de pastisseria (Sweet Mas), pack de cremes (Farmàcia Ortuño), sessió fotogràfica (Valentina Barreto)… i moltes sorpreses més!

Tot això amb la música en directe dels Atabalats.

No us podeu perdre aquesta jornada tan especial!!! Us esperem a tots i totes! Moltes gràcies!!!!

Comissió de Solidaritat

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria