RECOLLIDA DE SIGNATURES

Molt bon dies famílies,
Us informem que a partir d’aquest diumenge (a la festa solidaria), i fins el dia 11 de Desembre deixarem a la vostra disposició tres documents per a la recollida de signatures que atenen a tres necessitats urgents de l’escola (dues d’elles ja van ser tramitades i presentades a Consorci l’any passat, però reiterem perquè no vam obtenir resposta).*
(i). Protecció de grades: grades massa altes i desproveïdes de cap tipus de protección, que ja han provocat accidents
(ii). Disposar d’ombres al pati : pati cimentat i orientat de tal manera que durant els mesos de maig a octubre esdevé una zona on hi toca excessivament el sol als nens i nenes que allà hi juguen durant el matí (de 11 a 11.30h), durant l’espai del migdia (de 12.30 a 15 hores), i a la tarda durant les activitats extraescolars (de 16:30 a 19.30h); estones que, sumades, superen en escreix les tres hores diàries.
(iii). Millorar les instal·lacions dels lavabos del pati: Els lavabos del pati presenten una deficiència en les seves instal·lacions que provoca que s’embussin constantment i, per tant, que la higiene no sigui l’adequada.
Amb aquestes signatures volem deixar patent una problemàtica que cal ser abordada per les institucions (Consorci d’Educació) , i a la qual cal que posin remei, sense més dilació, ja que està en risc la salut dels nostres nens i nenes.  
*Els documents estaran disponibles en horari de secretaria de l’AFA, i els tindrà en custòdia la Marta Jara.
Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria