PROBLEMES AMB EL SISTEMA DE CALEFACCIÓ A L'ESCOLA

Famílies, pel que fa al problema que actualment està tenint el sistema de calefacció a l’escola us volem informar que :
– l’AFA i l’escola estem en contacte permanent per acordar accions i mantenir-nos/vos informats.
– El consorci és coneixedor i és molt conscient del problema que patim a l’escola. Malgrat això, ens diuen que la fuita d’aigua que té el sistema de calefacció necessita una reparació que no es pot fer durant el curs escolar (implica rebentar parets). I per tant, la reparació definitiva s’haurà de fer l’agost vinent. El què ara mateix fa i podrà seguir fent és aportar solucions provisionals.
– Com a AFA ens comprometem a fer un seguiment diari del problema i us anirem mantenint informants (a més de les informacions que l’escola pugui anar fent).
– Ens hem plantejat fer accions depenent de com evolucioni el tema. De moment, aquest diumenge engeguem una recollida de signatures que adreçarem a consorci juntament amb una carta on hi afegirem tota la documentació que l’escola té del seguiment d’aquest tema (que arrastrem des de fa més d’un any).
– us volem recordar que és només el consorci qui es pot, i qui deu, ocupar-se d’arreglar els temes estructurals de l’edifici i que, per tant, l’AFA no se’n pot encarregar.
Malgrat el consorci ens ha facilitat 6 radiadors, recomanem que els nens vagin més abrigats i que els alumnes de P3 portin mantes per l’estona de descans del migdia.
Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria