MANIFESTACIÓ EN DEFENSA DE L'EDUCACIÓ PUBLICA -DIUMENGE 17 DE DESEMBRE


Des de la comissió Escola en Lluita emplacem a totes les famílies a participar en la Manifestació en Defensa de L’Educació publica del DIUMENGE 17 de desembre a les 12 h Pla. Universitat. (Farem una quedada prèvia a la porta de Bac de Roda de la nostra escola a les 11,30 hores per anar-hi tots junts)
A més de recomanar que us llegiu el Manifest on s’expliquen els motius generals d’aquesta acció: https://assembleagroga.wordpress.com/2017/10/16/manifest-manifestacio-11n-exigim-el-6-prioritzem-leducacio-publica/, ens agradaria recordar-vos que les raons per comprometre’s tenen a veure amb la millora de coses concretes que ens preocupen:
Si s’invertís el 6% del PIB a Educació (ara es destina únicament el 2,8%), disposaríem del doble de  recursos a l’ escola per poder dur a terme la reforma de les grades, l’ombra del pati, l’arranjament de la calefacció i els lavabos.
Si es reduís la precarietat laboral (per una bàsica justícia social)  es podria mantinir una plantilla estable de professorat i tenir més personal de suport a la nostra escola.
Si es fessin més instituts i escoles, podríem disminuir les ràtios d’alumnes per classe.
Ens necessitem per donar resposta, amb visió global però amb el cap en aquelles coses que volem canviar: concretes i quotidianes.
Us hi esperem!!!
Comissió Escola en Lluita

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria