COMUNICAT JUNTA DE L'AFA

Benvolgudes famílies,
Davant de la important difusió que va tenir en els grups de Whatsapp d’algunes de les classes de la nostra escola el post de Facebook d’una antiga mare de l’Arenal, la Junta de l’AFA vol expressar que:
Som molt conscients de la terrible situació en la qual es troba el nen i la seva família i lamentem profundament el dolor i la impotència que deuen sentir en molts moments de la seva lluita contra la malaltia que pateix.
Recolzem l’equip directiu i educatiu de l’escola, així com la Comissió d’Escola Inclusiva i el personal de l’Espai Migdia i d’Extraescolars (Empresa Closques), que sabem van fer tot el possible amb els recursos que tenien perquè el nen visqués sempre en un ambient de seguretat, confort i afecte.
Seguirem defensant, mitjançant la gran feina que duu a terme la Comissió d’Escola Inclusiva, el model d’escola actual, un mode públic i inclusiu que aposta per la diversitat i treballa perquè tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats d’aprenentatge.
Des de la Junta de l’AFA lamentem que situacions com aquestes hagin pogut afectar la dignitat professional i personal del col·lectiu, i esperem que com a famílies que formem part de la comunitat educativa siguem conscients del mal que pot arribar a causar la difusió massiva d’informacions prèviament no contrastades.
Junta de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria