COMUNICAT DE CUINA JUSTA

Bona tarda,
En Michael ens ha informat que ahir van trobar algun plat de bròquil amb presència de petits insectes, quasi imperceptibles. Donat que el bròquil provenia del nostre hort ecològic, pot passar que de manera puntual  se’n puguin trobar en alguna verdura ecològica, ja que no estan sotmeses a tractaments químics de cap mena.
Una vegada detectat el problema, es van retirar els plats i es va canviar el menú per un altre, segons ens ha informat el nostre personal. Com a mesura correctora, de manera immediata aturarem la presència d’aquest producte en els menús de l’Escola.
En paral.lel, hem obert incidència amb el nostre productor de Cal Tudela. Malgrat que sempre posem especial atenció en la desinfecció de les verdures, augmentarem la selecció i el temps de rentat per a les verdures de més risc.
Ens sap molt greu que s’hagi produït aquest fet que, d’altra banda, considerem puntual però no per això menys important. Posem tots els nostres mitjans perquè els nostres productes i ingredients estiguin a l’alçada de la qualitat que els nostres clients mereixen.
Moltes gràcies i rebeu una cordial salutació,
Cuina Justa

Subscriu-te al nostre newsletter!

 Sense categoria