CONVOCATÒRIA PER LA RUA DE DISSABTE

Benvolguts/des mims de l’Arenal,

Ja tenim la rua de Carnestoltes a tocar i és per això que volem recordar-vos que a les 16h sortirà, des de l’escola, una comitiva de famílies cap al punt d’inici de la rua.

Si voleu anar-hi directament, i tenint en compte que el tret de sortida de la rua és a les 17h, hauríeu de ser a les 16.30h a Rambla de Poblenou amb Pere IV. Enguany l’Arenal sortirà en cinquena posició i baixarem per la dreta de la Rambla (mirant a mar).

La rua finalitzarà davant de la residència del carrer Perelló. El nom de les disfresses guanyadores es dirà al voltant de les 19.30h i després la festa seguirà amb música dels DJ’s QUATRE CANTONS i hi haurà graelles per qui vulgui sopar a la fresca i en companyia.

Finalment, qui vulgui donar un cop de mà en la preparació dels carros i/o vulgui muntar la seva disfressa en col·lectivitat, pot anar dissabte al matí (a partir de les 10.30h) a l’escola. Hi trobarà allà les mares i pares voluntaris de P5 i els membres de la Comissió Fem Belluga’t que amb tantes ganes i dedicació han estat (i estan) organitzant tot plegat.

Salut i llarga vida al Carnestoltes.

Comissió Belluga’t i mares i pares de P5.

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.