DIADA DE SANT JORDI A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

com cada any per Sant Jordi durem a terme el tradicional intercanvi de llibres. Aquest curs el tornarem a fer al pati el dilluns 23 d’abril durant l’horari lectiu de 15:00 a 16:30. Per aquest motiu, us demanem que ens feu arribar els llibres que ja heu llegit o no vulgueu conservar. És important que estiguin EN BON ESTAT (ni trencats ni guixats, si us plau!). 

Podreu dipositar-los a les caixes corresponents:  

  • Llibres per a Petits (P3 – P4 – P5)
  • Llibres per a Mitjans (1r – 2n – 3r)
  • Llibres per a Grans (4t – 5è – 6è)

 Trobareu aquestes caixes al vestíbul de l’escola des del pròxim dilluns 16 d’abril, i fins el dilluns 23 d’abril.

Enguany seguirem la mateixa dinàmica que l’any passat, és a dir, no donarem tiquet per llibre dipositat, sinó que es lliurarà un tiquet a cada nen/a de l’escola. D’aquesta manera, cap nen ni nena quedarà exclòs de gaudir d’aquesta activitat.

Podeu dur tants llibres com vulgueu, entenent que si en porteu més d’un per fill/a, l’esteu donant de forma altruista i solidària, col·laborant amb la causa. Això és vàlid per als llibres infantils i juvenils.

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Comissió Biblioteca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.