DIADA DE SANT JORDI A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

com cada any per Sant Jordi durem a terme el tradicional intercanvi de llibres. Aquest curs el tornarem a fer al pati el dilluns 23 d’abril durant l’horari lectiu de 15:00 a 16:30. Per aquest motiu, us demanem que ens feu arribar els llibres que ja heu llegit o no vulgueu conservar. És important que estiguin EN BON ESTAT (ni trencats ni guixats, si us plau!). 

Podreu dipositar-los a les caixes corresponents:  

  • Llibres per a Petits (P3 – P4 – P5)
  • Llibres per a Mitjans (1r – 2n – 3r)
  • Llibres per a Grans (4t – 5è – 6è)

 Trobareu aquestes caixes al vestíbul de l’escola des del pròxim dilluns 16 d’abril, i fins el dilluns 23 d’abril.

Enguany seguirem la mateixa dinàmica que l’any passat, és a dir, no donarem tiquet per llibre dipositat, sinó que es lliurarà un tiquet a cada nen/a de l’escola. D’aquesta manera, cap nen ni nena quedarà exclòs de gaudir d’aquesta activitat.

Podeu dur tants llibres com vulgueu, entenent que si en porteu més d’un per fill/a, l’esteu donant de forma altruista i solidària, col·laborant amb la causa. Això és vàlid per als llibres infantils i juvenils.

Moltes gràcies per la vostra participació!!!

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.