AGRAÏMENTS A LES FAMÍLIES VOLUNTÀRIES

Benvolgudes famílies,

ho heu tornat a aconseguir. Des de la Comissió Biblioteca us volem agrair  l’ajut d’aquests últims dies per tenir enllestida la biblioteca el dia 24 d’abril. Gràcies a vosaltres podrem reprendre els préstecs de llibres als nens i nenes de l’escola. No podem dir res més que sense vosaltres no hauria estat possible i que amb la vostra col·laboració els infants podran tornar a gaudir d’aquest espai. Moltes gràcies per haver dedicat una estona del vostre temps i esforç per a aconseguir-ho. Us esperem el dia 23 d’abril a l’intercanvi de llibres de Sant Jordi que farem al pati.

Comissió Biblioteca

Subscriu-te al nostre newsletter!

1 thought on “AGRAÏMENTS A LES FAMÍLIES VOLUNTÀRIES”

  1. Des de la Comissió de Biblioteca dels mestres de l’Arenal ens sumem a la felicitació, molt especialment, per la inestimable tasca que heu fet tots els voluntaris i voluntàries. Efectivament, hi havia moltíssima feina per fer i la renovació no hagués estat possible sense la vostra dedicació, idees, esforç i col·laboració. Aquesta nova biblioteca és sens dubte la vostra. Rebeu tots i totes una forta abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.