ENCARA NO T’HAS INSCRIT AL SAPIENS?

Inscriu-t’hi omplint aquest formulari o enviant un correu a Sapiensthegame@gmail.com

QUÈ ÉS AIXÒ DEL SAPIENS? El Sapiens és un concurs solidari que es juga per equips, un joc audiovisual on els equips han de contestar i superar unes 20 proves de temàtiques diferents. Tot acompanyat de música, riures, disfresses i bon rotllo. I el més important, de Solidaritat, ja que tota la recaptació anirà destinada a l’ONGProactiva Open Arms.

QUÈ HE DE FER PER INSCRIURE’M? Feu un equip (d’entre 5 i 8 persones adultes), busqueu un “nom de guerra”, ompliu aquest formulari o envieu un correu a sapiensthegame@gmail.com, indicant el vostre nom i participants i prepareu-vos per viure una nit diferent!

VULL PARTICIPAR PERÒ NO TINC PROU GENT PER FORMAR EQUIP. No et preocupis, escriu un correu a solidaritat@afalarenaldellevant.cat i intentarem posar-te en contacte amb algú altre que estigui en la mateixa situació per formar un equip!

VULL COL·LABORAR PERÒ NO PUC ANAR AQUELL DIA. Cap problema! Hem preparat l’Equip 0 per recollir totes les aportacions d’aquells de vosaltres que voleu col·laborar però que no podeu venir a concursar. Només hauràs de deixar l’import de la teva aportació a la Secretaria de l’Escola (Marta Jara).

A MÉS LA VOSTRA SOLIDARITAT TÉ PREMI!!! Perquè l’equip guanyador rebrà un bono-regal per gaudir d’una experiència room escape en Top Secret Barcelona (www.topsecretbarcelona.com) perquè continuïs jugant amb el teu equip!

TENS DUBTES? Envia’ns un correu a Solidaritat@afalarenaldellevant.cat i et respondrem el més aviat possible.

Inscriu’t-hi ja!

Comissió de Solidaritat

 

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.