COMUNICAT CUINA JUSTA D’AVUI

Us informem que avui, malgrat haver fet mans i mànigues per a que tots els nens i nenes tinguin gelat de postre, malauradament no podrà ser així.

El gelat és un producte que pràcticament sempre té traces d’algun tipus (ou, lactosa, fruita seca…). Hem aconseguit sense sucre i sense gluten, però per a la resta d’intoleràncies i al·lèrgies no n’hem trobat (l’opció de comprar a un supermercat, com es feia fins ara, no és factible, doncs a la darrera inspecció se’ns va alertar que aquest procediment no és correcte).

En Michael volia fer polos de síndria natural per als nens/es afectats, però no ha trobat els motlles (els té demanats però encara no han arribat) de manera que per als nens/es que tinguin al·lèrgies o intoleràncies, que no siguin els sense gluten o sense sucre, avui tindran iogurt de soja.

Sentim les molèsties que aquest fet pugui ocasionar

Comissió de Menjador/Cuina Justa

1 thought on “COMUNICAT CUINA JUSTA D’AVUI”

  1. Per no crear diferències i evitar ferir els sentiments proposo que l’alternativa del gelat sigui efectiva quan existeixin alternatives atractives que abarquin la totalitat dels menús que ofereix l’empresa prestadora del servei, que professionalment hauria d’acreditar anys d’experiència amb la gestió de menjadors escolars respectant les igualtats de tots els usuaris del servei.
    Gràcies per la comprensió i la igualtat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada