ELS DIMECRES DE FRUITA. CUINA JUSTA

Des de cuina justa ens informen que aquest dimecres dia 9 ja no es va repartir fruita entre els alumnes de l’escola a l’hora d’esmorzar. Des d’ara, i tal i com està determinat per contracte, només es donarà fruita un cop al mes.

Durant aquestes mesos hem gaudit de fruita tots els dimecres com un gest voluntari i compensatori que ha fet Cuina Justa per compensar els canvis amb el cuiner que hem patit. Un cop en Michael, cuiner titular, s’ha incorporat formalment a la feina, Cuina Justa ha considerat que ja estem en una situació de normalitat i per aquest motiu ha decidit seguir amb allò pactat per contracte.

La comissió d’Espai de Migdia i la Junta de l’AFA discutirà si es possible cobrir aquesta activitat d’alguna manera. Us seguirem informant.

Comissió Espai de Migdia

1 thought on “ELS DIMECRES DE FRUITA. CUINA JUSTA”

  1. És una pena que es perdi i quedi només per un cop al més. Crec que es podría negociar que quedés per sempre, potser a canvi de la xocolatada del curs o bé dels dies que hi ha gelats. La fruita és la millor opció. Moltes gràcies per tota la feina feta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada