EL CAMÍ9… JA EL TENIM AQUÍ!

Benvolgudes famílies,

Aquest curs, des del Camí Escolar del Poblenou, i amb l’ajuda de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) i la nostra escola, hem convidat els vostres fills i filles de sisè a elaborar un plànol del barri que hem anomenat Camí9. Aquesta tasca l’han dut a terme de manera col·lectiva amb infants d’altres escoles. El Camí9 contindrà la informació de diferents punts de referència que ells han escollit en el barri. Amb l’objectiu de fomentar i fer valdre els seus desplaçaments a peu, al plànol s’incorporen les distàncies i mesures de temps que els infants han identificat i elaborat en la sortida de camp que van realitzar amb l’acompanyament del tutor i alguns familiars.

Aquesta feina s’ha complementat amb una xerrada per fomentar la mobilitat autònoma dels vostres fills i filles, tot explicant què és el Camí escolar. A més, a l’aula també s’ha treballat el coneixement del medi social i cultural, per tenir major consciència de l’entorn. Tot plegat ha servit per fomentar el treball en grup i també el treball cooperatiu, ja que el Camí9 serà el resultat de la feina feta pels infants de cinc escoles (L’Arenal de Llevant, Les Acàcies, Pere IV, Vila Olímpica i La Mar Bella) i la col·laboració de les famílies.

És per això que ens faria molta il·lusió que vinguéssiu a la festa final que es farà dissabte 2 de juny a partir de les 11h a la plaça de Can Felipa (Josep Maria Huertas Claveria). Mitjançant una acció de carrer, aquell dia construirem amb els vostres fills i filles el mapa del Camí9, i podrem compartir impressions de la feina feta.

Espai AMPAs Camí Escolar-Espai amic del Poblenou i Comissió Fem Barri de L’Arenal de Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada