FESTES DE MAIG. RUA D’IMATGERIA. GRÀCIES!

Avui fa una setmana que vam participar a la rua d’imatgeria de les Festes de Maig.

No hauria estat tan bonic sense totes les persones que vau participar: Als qui vau restaurar capgrossos. Als qui van fer vestits nous. A l’equip directiu de l’escola per recuperar les corrandes i implicar als nens i nenes a que n’aprenguessin la lletra i la dansa.  Als Atabalats per posar ritme a la festa. A tots les nens i nenes que van fer ballar els capgrossos. A totes les famílies de primer per la implicació i a totes les famílies de l’escola que van acompanyar-nos.

Gràcies.

Comissió Belluga’t

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada