LA FESTA DEL CAMÍ9, ALGUNES IMATGES I AGRAÏMENTS

Benvolgudes famílies,

Dissabte passat, a la plaça Huerta i Claverias del Poblenou, famílies, infants i mestres de diferents escoles del barri van participar en la Festa del Camí9, destinada a promoure el Camí Escolar. A la festa es va presentar de manera lúdica i interactiva el projecte del Camí9, un mapa creat pels alumnes i que ens informa dels temps i distàncies que hi ha entre punts emblemàtics escollits per ells mateixos.

Des de la comissió Fem Barri volem agraïr a tothom que va participar en aquesta activitat, especialment a la Urgell, l’Aina i la Mar, alumnes de sisè, i  la seva tutora, la Rosó, que van venir en representació de l’Arenal de Llevant.

Salut i llarga vida al Camí Escolar.

Comissió Fem Barri.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada