NOTA DE LA PRESIDENTA DE L’AFA

Avui he cregut convenient escriure un post personal per explicar-vos quina decisió hem pres la junta de l’AFA al respecte de la nova junta directiva.

Abans de res, vull agrair a les més de 40 persones que vau assistir a l’assemblea de la setmana passada.  Agrair-vos la vostra assistència i sobretot la vostra participació. Les propostes que vam discutir ens serveixen per començar a dibuixar el camí d’aquesta nova etapa.

I ara us explico quina és la decisió que la junta ha pres i que ahir va ser recolzada pels socis assistents a l’assemblea.

Com tots sabeu, des del primer dia que vaig assumir la presidència de l’AFA tenia clar que el millor per tots (per mi i per vosaltres) és que el càrrec fos per dos anys.  Dit això, i esgotat el termini de presentació de candidatures per a la renovació de càrrecs, vam veure (de fet, ja ho intuíem abans) que ningú va presentar una proposta de junta.

És just dir que un pare ens va proposar entrar a la junta amb unes modificacions estructurals que, per diverses raons, no ens van acabar de convèncer. A aquest pare, vull agrair-li el seu interès i empenta. Estic segura que seguirem fent coses plegats!

Per tant, i atenent a aquesta situació d’excepcionalitat he decidit continuar un any més com a presidenta amb una nova Junta Directiva. A partir d’aquí, seguiré vinculada a l’AFA però no com presidenta. Em reafirmo en la idoneïtat de renovar projectes i forces.

Per tant, a l’assemblea es va aprovar aquest projecte que inclou algunes novetats que us explico breument perquè podreu trobar tots els detalls al resum de l’assemblea que es publicarà avui mateix:

  • Junta directiva formada per: Anna Guerrero (presidenta), Laia Roca (secretària), Raül Amigó (tresorer), Laia Quilez (vice-presidenta), Abel Fernández (vice-president).
  • Creació d’una comissió d’infraestructures amb en Marc Bruguera com a vocal.
  • La resta de comissions quedaran igual, menys Fem Barri que tindrà com a nova vocal a l’Anna Sans.

Vull acabar fent-vos 3 titulars del que com a AFA fem, més enllà d’organitzar les activitats que tan bé coneixeu:

  • gestionem l’espai migdia (per tant el menjador i l’espai de lleure)
  • organitzem els casals
  • organitzem les activitats extraescolars.

Esteu disposats a renunciar-hi?

Us animo doncs a què us acosteu a alguna comissió o junta mensual perquè estic segura que us engrescareu a formar part d’aquest gran equip. Ja som gairebé 60!! Però ens faltes tu!

Pensa-hi. El teu parer i la teva dedicació és clau per tots.

Ens veiem a la festa de final de curs!

Anna Guerrero

Presidenta (per un any) de l’AFA de L’Arenal de Llevant

Subscriu-te al nostre newsletter!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.