COMENCEM EL SERVEI DE PRÉSTREC A LA BIBLIOTECA

Benvolgudes famílies,

com sabeu, el curs passat es van fer reformes a la biblioteca, se’n va actualitzar el corpus de llibres i es va posar en funcionament una nova base de dades. A partir del dilluns 15 d’octubre es reprendrà el servei de préstec per als nens i nenes de l’escola. De moment, es començarà a fer amb els cursos de 1r i 2n. A la biblioteca, hi trobaran llibres classificats segons l’etapa lectora en què es trobin, com també hi trobaran persones voluntàries que els ajudaran a triar els llibres segons els seus gustos. Esperem que gaudiu molt de la lectura amb els vostres fills i filles.

Comissió Biblioteca

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada