ELS ATABALATS ET NECESSITEN!

T’agrada la percussió? Vols aprendre a tocar un tabal i, a més, passar una bona estona? Tens ganes de participar en les festes de l’escola i del barri tot fent sonar les baquetes? Doncs estàs de sort perquè els ATABALATS, el grup de percussió de pares i mares de l’Arenal de Llevant, busquen noves incorporacions! Enguany volen sonar més fort i millor que mai i, per aconseguir-ho, necessiten més gent que toqui els diferents instruments.

Els assajos són els dillunsde 21h a 22.30h, a la sala d’assaig de la Biblioteca Manuel Arranz. Els Atabalats queden abans (a les 20.45h) a l’escola, per recollir els instruments (no cal que compris cap tabal!).

Vine a provar-ho un dia i, si no t’acaba de fer el pes això del tabal, sempre pots tocar un tamborino (o intentar convèncer als pares-mares del parc!).

T’esperem el pròxim dilluns! Vine a viure, atabaladament, el ritme de la nit!

ELS ATABALATS

PD. Si tens qualsevol dubte, pots escriure a presi@afalarenaldellevant.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada